Gledamo je u ulozi Dilšah u seriji "Ljubav osvetnika"!

Uspješna turska televizijska i filmska glumica, 49-godišnja Aysun Metiner, osvojila nas je u seriji "Ljubav osvetnika". Utjelovljuje Miranovu majku Dilšah s teškom životnom pričom i strašnom sudbinom koja ju je snašla. Zato, sada kada ju je Miran napokon pronašao, ona i dalje odbija prihvatiti da je on doista njezin sin, a tvrdi kako je njezin pravi sin umro kao dijete.

Ono što će mnoge zasigurno iznenaditi je upravo privatni izgled ove glumice koju na Instagramu prati gotovo 30 tisuća ljudi.

 

 

Jednom je prilikom glumica objavom na Instagramu prizvala ljeto te objavila fotografiju s plaže. Njezini obožavatelji u komentarima nisu krili oduševljenje odlične forme i zavidne figure glumice.

 

 

"Nedjelja kod kuće", napisala je glumica u objavi u kojoj je priložila i video u kojem smo mogli vidjeti kako glumica aktivno trenira i vježba, zbog čega i ne iznenađuje što izgleda besprijekorno:

 

 

Glumica je prije nekoliko tjedana objavila i fotografije sa seta serije "Ljubav osvetnika", a na njima smo mogli vidjeti glumičine kolege koje smo upoznali kao Hazara, Mirana, Nasuha i Azize.

 

 

Seriju „Ljubav osvetnika“ pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Epizode prije emitiranja na televiziji pogledajte na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju