Oyu Unustası i Ahmeta Tansu Taşanlara gledamo u likovima Gonul i Azata u seriji "Ljubav osvetnika".

Poznati turski glumac Ahmet Tansu Taşanlar, kojeg u seriji "Ljubav osvetnika" gledamo u ulozi Azata, puno prije snimanja serije bio je u dugogodišnjoj vezi s glumicom Oyom Unustası, turskom glumicom i modelom koju također poznajemo iz iste serije, kao Gonul.

A iako im se prvi put na njihovom ljubavnom putu našla prepreka, ovaj je par svoju ljubavnu priču odlučio nastaviti upravo na setu serije "Ljubav osvetnika" kada su se ponovo i zaljubili. Kako prenose turski mediji, danas su i zaručeni, a na njihove, ipak rijetke objave na Instagramu, ravnodušni nisu ostali ni njihovi kolege, ali i brojni obožavatelji.

 

 

"Naša priča tek započinje moja ljubavi... Dragi moj ortače... Prvo ti zahvaljujem. Vrijednost čvrstog držanja ruke i hodanja ovom stazom sa tobom ne može se objasniti...", emotivno je glumica započela pisanje objave na Instagramu te priložila romantičnu fotografiju nje i njezinog zaručnika.

A osim nje, svoju sreću nekad s pratiteljima voli podijeliti i njezin zaručnik, Ahmet Tansu Taşanlar. "Ljudi bi trebali voljeti kao 'Gönül'", nedavno je napisao uz fotografiju sa seta serije "Ljubav osvetnika".

 

 

Glumci nerijetko podijele i zabavne trenutke sa snimanja same serije, a koliko su popularni govori i to da ih na njihovim profilima ukupno prati više od milijun i 300 tisuća ljudi, među kojima se mogu pronaći i brojni Hrvati koje su glumci oduševili na malim ekranima.

 

 

 

 

 

 

Seriju „Ljubav osvetnika“ pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Epizode prije emitiranja na televiziji pogledajte na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju