Cahit Gök je pratitelje oduševio svojom "20 years challenge" fotografijom!

Publika ga se sjeća još iz "Ezela", a trenutno ga najviše njih ipak prepoznaje po ulozi u seriji "Ljubav osvetnika". Naime, riječ je o popularnom i uspješnom 39-godišnjem turskom glumcu Cahitu Göku kojeg smo u ovoj turskoj uspješnici upoznali u ulozi Firata.

Poznatog glumca na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi, a upravo je njih i iznenadio objavom kojom je pokazao kako je izgledao prije 20 godina.

 

 

"20 years challenge", napisao je glumac u obliku hashtaga, a njegove obožavateljice nisu ostale ravnodušne, zbog čega je skupio i pozamašan broj komentara u kojima je dobio brojne komplimente.

 

 

Gök se nerijetko prisjeti i zabavnih trenutaka sa seta serije "Ljubav osvetnika" te to također voli podijeliti s pratiteljima. Tako je jednom objavio i fotografiju s kolegom Serdarom Özerom kojeg gledamo kao Džihana, Jareninog oca. Zanimljivo je to kako je glumac pratiteljima priuštio da njega i kolegu vide upravo u svjetlu u kojem ih nisu navikli viđati.

 

 

Osim sa Serdarom Özerom, glumac je objavio i fotografiju s najvećom zvijezdom spomenute serije, Akınom Akınözüom kojega gledamo kao romantičara, Mirana Aslanbeja.

 

 

Seriju "Ljubav osvetnika" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Epizode prije emitiranja na televiziji pogledajte na Novoj Plus.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju