Osim Willa Smitha u filmu se pojavljuju i dobitnice nagrade Oscar Kate Winslet i Helen Mirren

Glavni lik filma "Skrivena ljepota" je Howard koji nakon gubitka svoje šestogodišnje kćeri, gubi svaki smisao života. Njegova svakodnevica postaje monotona rutina bez ikakvih ambicija. Bio je uspješni reklamni stručnjak u New Yorku, ali nakon tragedije povlači se i pada u depresiju.

Dok se njegovi zabrinuti prijatelji očajnički pokušavaju ponovno povezati s njim, on traži odgovore iz svemira pišući pisma Ljubavi, Vremenu i Smrti. Ali kada njegove poruke donesu neočekivane osobne odgovore, počne shvaćati kako se te konstante isprepliću u ispunjenom životu i kako čak i najveći gubitak može otkriti trenutke značaja i ljepote. 

Na filmu je radio pisac i producent, Allan Loeb autor filmova 21, Moja lažna žena i Zamjena. Surađivao je sa slavnim redateljem Davidom Frankelom. Sama radnja filma razrađuje temu ljubavi. Ali ne standardnu ljubav koja se vrlo često pojavljuje nego ljubav u svim aspektima - u prvom planu roditeljska ljubav. Osim takve ljubavi, film se bavi temom prijateljske ljubavi i ljubavi prema poslu.

Film  "Skrivena ljepota'' pogledajte u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju