Turska hit-serija 'Anđeli' svojom je jedinstvenom pričom privukla pozornost brojnih gledatelja pred malim ekranima.

Nakon zapanjujućih zapleta koje smo imali prilike vidjeti u ovoj turskoj uspješnici, u četvrtak, 29. lipnja na Novoj TV, obožavatelji serije moći će pogledati i posljednji nastavak serije prije ljetne pauze, a novi nastavci vratit će se na male ekrane na jesen.

'Anđeli' je serija koja već mjesecima priča dirljivu priču o preživljavanju mladih djevojaka u surovom svijetu. Glavne protagonistice – Songul, Kader, Ejlul, Džemre i Meral – spletom nepredvidivih okolnosti našle su se u domu za nezbrinutu djecu i ondje se svakodnevno bore s poteškoćama o kojima prije nisu mogle ni sanjati. Jedna drugoj najveća su potpora i izvor snage, što smo imali prilike vidjeti posljednjih tjedana, kada je Defne doznala sa je posvojena, a slijepa Džemre gotovo izgubila život jer joj je otkrila istinu. Ejlul se morala ponovno boriti s Kemalom, očuhom koji ju je zlostavljao, a koji je iznenada pušten iz zatvora. Kader je nastojala financijski pomagati svojoj nezahvalnoj majci Banu, koja se uporno pokušava riješiti Kaderine novorođene sestre.



I Songul je u nedoumici kad primi pismo od svojeg oca, no zbog trauma iz prošlosti ne želi se suočiti s njime, iako će on biti uporan u traženju oprosta od kćeri. Ovoga tjedna vidjet ćemo i što će u školi dočekati Defne kada izađe iz zatvora nakon što Džemre povuče prijavu. Nazan priređuje bal u školi u želji da njezina kći bude opet prihvaćena, a znajući da će se na balu okupiti svi, Defne želi iskoristiti priliku da javno ponizi djevojke. Njezino ponašanje izazvat će čuđenje svih okupljenih.

Hoće li Defne ponovno uspjeti u svojem naumu i poniziti djevojke? Hoće li Songul popustiti svojem ocu i pristati saslušati ga? Hoće li Kader spriječiti da joj sestra završi u sirotištu? Koje će ekstremne mjere Banu poduzeti kako bi se riješila vlastita djeteta? Doznajte u četvrtak, 29. lipnja, a nove nastavke serije 'Anđeli' pratite nakon ljetne pauze na Novoj TV!


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju