Veliki izazov za dame...

U prošloj epizodi showa 'Ljepotice i genijalci' iz daljnjeg natjecanja ispali su Doris i Anton, a večerašnja epizoda donosi novi veliki izazov za dame, a vidjet ćemo i potpunu preobrazbu čak tri kandidata – Karla, Marijana i Roberta.



Ljepotice će u današnjem izazovu proći kroz mini kviz u kojem će odgovarati na pitanja o svemiru, a za svaki točan odgovor dobit će dio uputa za – slaganje rakete! „Teško je pretpostaviti znam li ja išta o raketama ili složiti nešto što bi moglo poletjeti u zrak“, kaže Adriana u čije izvršenje zadatka ne vjeruje ni njezin partner. „Adriana i slaganje rakete, to su sve samo ne sinonimi“, govori Luka. „Ja o svemirskim brodovima ne znam apsolutno ništa. Bojim se, tresem se i strah me“, ističe Martina.

Što genijalci očekuju od svojih preobrazbi? „Ne znam kako će to ukućani primijetiti, hoće li dijeliti simpatiju mog izgleda“, kaže Marijan koji najviše želi promijeniti frizuru i lijepo se obući. „Zanimaju me komentari drugih, ali ne znam da će biti nešto wow“, govori Robert. „Što god da bude, bude. Svaka promjena će dobro doći“, kaže Karlo koji očekuje veliku promjenu izgleda.

Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte u galeriji: 



Kako će izgledati kandidati nakon velike preobrazbe i kako će proći ženski izazov slaganja raketa, gledatelji će doznati večeras od 22.30 na Novoj TV.

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju