Nisu svi kandidati oduševljeni s novim izazovom.

Kandidati showa 'Ljepotice i genijalci' uspješno su preživjeli prvi eliminacijski krug u prošloj emisiji. Ipak, nitko nije pošteđen jer su svi parovi nominirani za ispadanje, a večerašnja epizoda donosi nove zanimljive izazove.Nakon što je prva epizoda showa 'Ljepotice i genijalci' oduševila gledatelje, i druga epizoda bila je najgledaniji format u svom vremenskom slotu. Tako je emisija ostvarila 154 posto više udjela u gledanosti u odnosu na prvog konkurenta.



Ljepotice će u današnjem izazovu morati naučiti nešto o idolima svojih partnera, uz njihovu velikodušnu pomoć. „Sprema se izazov koji meni nimalo ne odgovara“, izjavila je Martina i dodala kako ne voli učiti. Isto tako, djevojke će večeras morati u što kraće vrijeme uspješno složiti puzzle s likovima idola svojih partnera. Ipak, neće sve proći baš tako jednostavno jer će djevojke u toj igri dobiti i brojne „suigrače“, među kojima će biti i zastrašujući Ankica, Brankica i Božo. Najviše je zbog zadatka uznemirena Sara koja je rekla: „Ankica, Brankica i Božo nisu mi nimalo simpatični“.



Užasno me panika počela hvatati“, izjavila je Anja nakon što je vidjela svoje nove „suigrače“. Genijalce, pak, očekuje izazov u kojem će im ljepotice morati pomoći u svladavanju vještina zavođenja te ih podučiti kako biti šarmantni i duhoviti. „Treba tu malo stvari preuveličati, začiniti, ubaciti koju lažnu udicu“, rekao je Ronald koji je uvjeren da cure padaju na slatke laži, a kako će se on i ostali genijalci snaći u velikom izazovu gledatelji će moći vidjeti već večeras.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji: 



Zašto su „suigrači“ stvorili veliku paniku kod djevojaka te koja će unatoč strahu pobijediti u izazovu i osvojiti imunitet za sebe i partnera, kako su genijalci spremili svoje ulete za dame, gledatelji će moći vidjeti večeras od 22.30 na Novoj TV!

Urnebesni komentari druge epizode showa 'Ljepotice i genijalci'

Show 'Ljepotice i genijalci' ne propustite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju