Ne želite propustiti njihove reakcije!

Treća epizoda zabavnog showa 'Ljepotice i genijalci' gledateljima je pokazala nove izazove, a svakako je najzabavniji bio onaj u kojem su djevojke nakon kratke poduke od strane genijalaca morale što brže složiti puzzle od fotografija idola svojih partnera. Prije velikog izazova prošle su kratku edukaciju sa svojim partnerima.

„Jako puno kolegica je pametno, a izdvojila bih Nicol zato što cura ipak studira pet različitih smjerova na faksu i mislim da ima veliko znanje“, pohvalila je Ena Nicol. Ipak, kutije u kojima su bile puzzle nisu bile prazne jer su se u njima nalazile skupine žohara, zmije, crvi i gušter. „Kad sam vidjela pet crnih kutija znala sam da nikakve čokoladice nisu unutra“, rekla je Ena. Prizor koji su vidjele među djevojkama je izazvao lavinu zgražavanja. „Pregadno, mislila sam da ću se izrigati“, s gađenjem je rekla Glorija. „Žohari su najodvratnija stvar na svijetu, crvi su malo manje odvratni ali su i dalje odvratni“, otkrila je Adriana svoj najveći strah.



U velikom finalu ženskog izazova ostale su Ena, Karla i Adriana koje su morale sastaviti lik Nikole Tesle od puzzli. Sadržaj kutije bio im je ovoga puta skriven. „Bila sam uvjerena da su u jednoj kutiji veliki skakavci, a u drugoj žohari“, rekla je Ena. Ipak, Karla je bila u pravu rekavši kako će fora biti u tome da neće biti ništa strašno jer su u zadnjem krugu u kutijama bile plišane igračke i gumeni bomboni.

Pobjednica velikog finalnog izazova bila je Karla koja je za sebe i Ivana osigurala imunitet u sljedećem eliminacijskom krugu. „Sve je u glavi“, izjavila je nakon pobjede. „Malo sam razočarana, ali ne mogu uvijek ja pobjeđivati“, s osmijehom na licu rekla je Adriana.


Najzanimljivije trenutke pogledajte u galeriji: 



Show 'Ljepotice i genijalci' ne propustite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju