Luciano nas vodi kroz zanimljive trenutke koje nemamo priliku vidjeti na malim ekranima.

Za vrijeme reklamnih blokova u nedjeljnim emisijama "Plesa sa zvijezdama" na društvenim mežama showa Luciano nas vodi kroz zanimljive trenutke koje nemamo priliku vidjeti na malim ekranima. U večeri koja je bila posvećena ljubavi u prvom presjeku reklama ugostio je Taru i Matea koji su otkrili kako izgleda njihova priprema pred izlazak na plesni podij, imaju li tremu, koji je Tarin najdraži mjuzikl. Zatim je pokazao što se skriva iza pozornice gdje se pripremaju rekviziti za nastupe.

U drugom dijelu ugostio je Emiliju Kokić koja je odgovorila na pitanja publike. Opisala je svoje iskustvo s Eurovizije i još mnoge druge zanimljivosti.

 Mentor Ivan Jarnec u trećem je liveu uz Luciana pokazivao glavne elemente sambe. 

Na samom kraju emisije, prije eliminacije Luciano nas je odveo na pozornicu među kandidate i otkrio kako se osjećaju tik prije trenutka u kojemu će saznati nastavljaju li svoj plesni put.

Sljedeće nedjelje očekuje nas još jedno spektakularno i glamurozno izdanje showa u kojem će nas zvijezde odvesti u svijet filma i legendarnih glumačkih ostvarenja, a novu epizodu ne propustite pogledati u nedjelju od 20.15 na Novoj TV! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju