Dobra atmosfera prelila se i na društvene mreže!

U šestoj, uskrsnoj, emisiji showa "Ples sa zvijezdama", u kojoj su gledatelji po prvi put sudjelovali u ocjenjivanju kandidata vidjeli smo spektakularne nastupe naših zvijezda i njihovih mentora. Posebnost te epizode bila je u sudjelovanju gledateljia koji su po prvi put sudjelovali u ocjenjivanju kandidata. Naime, prvo su gledatelji našim plesnim parovima odabrali plesni stil i pjesmu na koju ćdobra atmosfera prelila se i na društvene mreže e plesati, a zatim su u emisiji uživo bili peti član žirija.

Svečano nije bilo samo na plesnom podiju, dobra atmosfera prelila se i na društvene mreže gdje je gledatelje za vrijeme reklama zabavljao Luciano Plazibat u rubrici "Live s Lucianom". U prvom javljanju uživo Luciano je otišao do kanidata te dobio izjavu para koji je osvojio prvu desetku ove sezone

U drugom bloku reklama Luciano je pokazao atmosferu u greenroomu i razgovarao s plesačima. Pogledajte kako se zabavljaju između nastupa i kako izgleda kad zaplešu dva mentora.  

U posljednjem javljanju uživo Luciano je prikazao parove tik pred trenutak eliminacije. Gledatelji su u komentarima tražili Marca Cuccurina te im se on i obratio. 

Za zvijezde i plesače nema predaha jer već u idućoj epizodi preostalih osam plesnih parova okušat će se u plesnom izazovu koji će im zadati Pedro Soltz. Kako će se kandidati snaći doznat ćemo u nedjelju na Novoj TV! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju