Uz Luciana zavirite u backstage omiljenog zabavnog showa „Ples sa zvijezdama“

Do kraja ove sezone „Plesa sa zvijezdama“ i osvajanja prestižne titule pobjednika ovog showa dijele nas još samo četiri emisije. Ove nedjelje na plesnom podiju po prvi put u ovom showu natjecatelje čeka bitka parova. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se parovi boriti za naklonost žirija. Ovaj tjedan posebno je izazovan jer pored toga pripremaju i individualne nastupe.

Iz emisije u emisiju očekivanja od parova sve su veća, a mjesta za daljnje natjecanje je sve manje. Ono što svakako ostaje do kraja sezone je pozitiva i zabava koju nam iz tjedna u tjedan natjecatelji pružaju. Zabava i dobra energija se iz studija prenosi i na društvene mreže. Svake nedjelje na društvenim mrežama gledatelje ugošćuje Luciano Plazibat u rubrici „Live s Lucianom“. Za vrijeme televizijskih reklama on na službenom TikTok i Instagram profilu prikazuje sve zanimljivosti iz studija koje publika inače ne može vidjeti na malim ekranima. Druži se s kandidatima i žirijem te predstavlja druge plesače koji sudjeluju u showu. Ako ste propustili njegovu rubriku nedjeljom, imate je prilike pogledati naknadno na društvenim mrežama i službenoj stranici „Plesa sa zvijezdama“.

U prvom javljanju Luciano je publici objasnio što je točno plesni maraton i kako će to izgledati. Nakon toga pridružila mu se i mentorica Gabriela Pilić koja je otplesala nekoliko koraka i pokazala svoju raskošnu haljinu. U nastavku pogledajte što je Luciano još otkrio. 

Neposredno prije početka plesnog maratona u javljanju uživo s publikom i natjecateljima družio se mentor Mario Ožbolt i provjerio kakva atmosfera vlada pred ovaj težak izazov. Lucianu se zatim pridružila i voditeljica Tamara Loos i otkrila mu male tajne velikih majstora s voditeljskih kartica.

Najnapetiji dio svake emisije nedvojbeno su eliminacije. Luciano se javio i prenio atmosferu prije eliminacija, ali i s Marcom i Paulom komentirao njihovu pobjedu u plesnom maratonu. 

Dosad su svi kandidati pokazali izniman napredak, no u četvrtfinalu ima mjesta samo za pet najboljih parova, pa će i ove nedjelje netko od njih svoje plesno putovanje privesti kraju. 

Plesno uzbuđenje raste, a parovi su spremni za novi izazov koji je pred njima. Tko će ovoga puta nadmašiti sva očekivanja ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju