Mateo Cvenić pokazao je i strastvene pokrete rumbe!

Deveta emisija na plesni je podij donijela velike izazove i napete bitke parova. Ovoga puta bitku su izgubili Mario Mandarić i Helena Naletilić, a kao posljednji ples u "Plesu sa zvijezdama" izveli su jive. „Zahvalila bih se Mariju na ovom jako lijepom periodu, on se stvarno trudio i dao je sve od sebe“, započela je njegova mentorica Helena, a Mario je nadodao: „Bilo je predivno iskustvo, nisam nikad mislio da ću plesati, ali evo me. Nastavit ću plesati po pirovima. Hvala produkciji što me zvala, Heleni koja me trpjela i svojoj supruzi Matei koja je najveća podrška od samog početka“.

U daljnje natjecanje ide pet parova koji će već sljedeće nedjelje pokazati nove stilove i koreografije na omiljenom plesnom podiju. Sljedeća emisija bit će posećena Euroviziji i bezvremenskim hitovima. Nedjeljne emisije prepoznatljive su i po rubrici na društvenim mežama "Live s Lucianom" koji nam svake nedjelje otkrije nešto novo i zanimljvio što se ne može vidjeti na malim ekranima. Pogledajmo što je to otkrio ove nedjelje.

 

 

U idućoj emisiji čeka nas spektakularna večer posvećena Euroviziji, a što plesni parovi spremaju za svoje nastupe ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju