Nova emisija donosi uzbudljive nastupe, a borba za finale bit će tijesna!

Eurovizijska večer obilježila je desetu emisiju showa "Ples sa zvijezdama",  na plesni podij donijela je impresivne nastupe i koreografije od kojih je žiri bio na mukama pri podjeli ocjena. Izazov je bio dvostruko teži jer su parovi imali dva nastupa. U prvom dijelu večeri predstaviil su individualne koreografije, a u drugom dijelu pridružili su im se mentori koji su ranije napustili show tako da smo imali prilike vidjeti trio nastupe. 

Na korak do polufinala, show 'Ples sa zvijezdama' napustili su Tara Thaller i Mateo Cvenić koji su u svojoj posljednjoj emisiji otplesali dva plesa – rumbu i cha cha cha. U polufinale showa, u kojem će svaki plesni par izvesti po tri plesa, plasirali su se Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, Marco Cuccurin i Paula Tonković te Maja Drobnjaković i Marko Mrkić.

Dok se na plesnom podiju vodila prava bitka za ulazak u polufinale, na drutšvenim mrežama vladala je čista zabava. "Live s Lucianom" na službenom TikTok i Instagram profilu otkrio nam je brojne zanimljivosti. U prvom javljanju Luciano je po želji publike razgovarao sa žirijem. Tom prilikom Marko Ciboci pozdravio je publiku na drutšvenim mrežama, otkrio svoju najdražu ocjenu, a dobio je i pitanje hoće li u ovoj sezoni uopće podignuti desetku.

U drugom dijelu Luciano je ugostio Franu i Maju. Pogledajte o čemu su razgovarali:

Treće javljanje uživo odnijelo je cijeli show. Mentori Mario Ožbolt i Patrik Seretin odmjerili su snage u izazovu plesa između prepreka. 

Još su samo dvije emisije ostale do završetka showa 'Ples sa zvijezdama', a nedjelja je rezervirana za polufinale u koje su se plasirala četiri plesna para. No kako bi osigurali svoje mjesto u finalu, kandidati ove nedjelje trebaju prvo otplesati tri različita plesa kojima će nastojati impresionirati žiri i gledatelje.

Bez sumnje, pred nama je uzbudljiva emisija, a borba za finale bit će tijesna!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju