Karijera puna uspona i padova...

Popularna američka glumica i pjevačica, Lindsay Lohan, početkom je srpnja proslavila 37. rođendan. Mnogi je se sjećaju još iz kasnijih 90-ih, kada je utjelovila blizanke u filmu "Zamka za roditelje", ali i iz 2004. kada smo je gledali u još jednoj uspješnici, tinejdžerskoj komediji "Opasne djevojke" poznate i kao Mean Girls.

Međutim, nakon tog filma, Lindsay Lohan postala je poznata i po raznim skandalima koji su pratili, a u konačnici i obilježili njezinu karijeru. Glumica je imala ozbiljnih problema s drogom i alkoholom, a zbog toga je isprva na 90 dana završila i u zatvoru. Sudac je tada utvrdio da je Lohan prekršila uvjete uvjetne kazne propustivši nekoliko obveznih predavanja i sastanaka. Osuđena je na 90 dana zatvora, nakon čega je uslijedilo 90 dana bolničkog odvikavanja. Ipak, Lohan je odslužila samo 14 dana zatvora zbog njegove tadašnje prenapučenosti.

Sve se to dogodilo u studenom 2011., godinu dana nakon što je glumica za jedan američki magazin priznala kako su je alkohol i droga gotovo ubili.

Tako je u prvoj polovici prošlog desetljeća njezin život bio prepun raznih skandala, zbog čega su mnogi obožavatelji bili i razočarani jer to više nije bila ona Lindsay Lohan koju su zavoljeli u njezinim uspješnim filmovima, između kojih su i "Herbie: Punom brzinom", "Kraljica škole", "Peh do daske", "Šašavi petak", ali i mnogi drugi.

Ove je subote možemo gledati upravo u filmu "Peh do daske" gdje će Lindsay zasigurno nasmijati gledatelje s Chrisom Pineom u ovoj romantičnoj komediji.

Ipak, čini se kako je u drugoj polovici prošlog desetljeća Lindsay Lohan vratila povjerenje gledatelja i njezinih obožavatelja. S vremenom se odmakla od poroka koji su je gotovo uništili, a na njezinom Instagram profilu možemo vidjeti i mnoge objave u kojima glumica izgleda doista sretno i ispunjeno.

 

 

 

 

 


Lindsay Lohan gledajte u filmu "Peh do daske" u subotu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju