Ovo se ne propušta!

Varaždinac Fran Stančić kojemu je umjetničko ime Lil Frenky odustao je od fakulteta kako bi se posvetio trapu. Napisao je pjesmu koju je i snimo kod jednog poznanika koji mu je ponudio studio, a od tada s njim radi sve pjesme. Za spotove uvijek dobiva pomoć od svojih prijatelja. Tvrdi da je prvi koji je iz svog kraja dosegao 10 000 pregleda na YouTube-u, a na Supertalent dolazi napraviti show s audicijom za koju vjeruje da bi mogla promijeniti njegov život.

 

„Ja sam mislila da ćeš pasti u nesvijest. Jako lijepa boja glasa, kontrolirano si pjevao, apsolutno si u muzici, nije bilo nikakvih kaskanja za matricom. Simpatičan si čak i za oko, što je dobro. I da, sviđa mi se pjesma“, komentirala je Maja.

„Meni se ne čini prevješto napisan tekst, ali si ga dobro prezentirao, osrednje“, komentirao je Janko, a Martina dodala: „Stisnula sam ti X prvenstveno zato što mi se neke stvari nisu svidjele iz teksta, što znam da ide uz rap, ali gle ne mogu podržati jednostavno to da tko šiša školu, tko šiša školovanje, samo su pare bitne u životu. Ako se odmaknemo od nekakvog mog osobnog doživljaja, onda ću se nažalost morati prikloniti kolegama i reći da je sama izvedba zbilja bila osrednja. Pojela te trema i cijelu si tu priču doživio kao ono, ma mogu ja to, a ipak ovaj stage i publika nose to nešto s čim se ipak treba naučiti nositi“.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju