Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Napredna tehnologija u estetskim tretmanima, u kojoj je najčešće potreban samo jedan tretman, za postizanje nevjerojatnih rezultata. Zvuči nemoguće? E nije! Da je doista tako uz pomoć HIFU metode, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat, pokazat će vam liječnik Matija Gikić!

Ljeto najčešće povezujemo s odmorom i morskim radostima. No, najtoplije godišnje doba, iako donosi brojne dobrobiti za organizam, za neke može biti i opasno. Koje su to najčešće bolesti koje se javljaju ljeti, pogledajte u novom izdanju Zdravlja na kvadrat!

Sunce stvara vitamin D koji je dobar za naše kosti, zube i kožu, ali i povećava razinu hormona sreće. No sunčanje može biti i štetno za naše zdravlje, najviše kožu. Zato vam u ovotjednom Zdravlju na kvadrat donosimo nekoliko savjeta za pravilno sunčanje.

Većina ljudi zamrzava namirnice. Najčešće se zamrzava meso. Osim mesa, na više mjeseci zamrzavaju se i kolači, juhe, kruh. Popis je dug! No, neke namirnice, i zamrznute, imaju određen rok trajanja i trebaju se potrošiti u točno određenom vremenu. Koje su to namirnice? Odgovore potražite u novom izdanju Zdravlja na kvadrat!

Gljivice na noktima uobičajena su pojava koja obično započinje bijelom ili žutom mrljom ispod vrha nokta. Kako se gljivična infekcija širi, nokat se obezboji, zadebljava, a vrh nokta počinje se raspadati tj. "prskati". Kako izliječiti gljivice na noktima pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

 

Ljeti koža često, svrbi, pecka, zateže, gubi kolagen i elastin. Uz to, žene vrlo dobro znaju da tijekom ljetnih mjeseci nije dobro nanositi jako masnu šminku. Ovdje se zato, kao odličan izbor, za kožu nameće unos suplemenata. Kako sačuvati dobar izgled, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat, govorit će magistra farmacije Maja Batić Pavičić.

Emisiju "Zdravlje na kvadrat" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju