Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Čokolada izaziva pojavu akni, stajanje na propuhu uzrokuje prehladu i pokočit će vas, sjedenjem na hladnom prehladit ćete mjehur. Ako hodate s mokrom kosom prehladit ćete se, ili dobiti upalu mozga.... Niz mitova je dug! Je li, doista, sve to točno doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

 

Mislite da prvo crvenilo i opekline nisu ništa strašno za vašu kožu? Nažalost, sunčane opekline su veoma opasne za zdravlje kože, vrlo su neugodne, a na koži opekline mogu ostaviti trajne posljedice. O svemu više doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

Koncentrirani anti-aging kolagen je dodatak prehrani i dobar je za cjelokupnu njegu kože, jačanje kose i noktiju te čvršće kosti i gibljivije zglobove. Sadrži riblji kolagen koji je najčvršći i najsigurniji oblik kolagena. Komu je namijenjen i kako se koristi pogledajte u novom izdanju Zdravlja na kvadrat!

Tijekom ljeta, roditelji puno vremena s djecom provode na plaži ili bazenu. To je vrijeme veselja i zabave, ali i potencijalnih opasnosti. Zato, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat, donosimo savjete kako se pripremiti za odlazak na ljetovanje s djecom? 

Ljeto je tu, vrijeme je putovanja! No nekima put do odredišta za odmor može biti težak, i to zbog simptoma mučnine, povraćanja, grčeva, proljeva. Što se preporuča i kako spriječiti da nam dijareja ne pokvari toliko željeno putovanje, pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat! 

Zašto je ljude sram govoriti o oralnom zdravlju? Zašto se većina ljudi plaši stomatologa? Kako, upravo, taj strah može dovesti do upale desni i parodontitisa, kronične bolesti koju je potrebno liječiti cijeli život?! Na sve ove upite, u Zdravlju na kvadrat, dat će odgovore stomatolog Darko Božić, predsjednik Hrvatskog parodontološkog društva. 

Emisiju "Zdravlje na kvadrat" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju