Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Pred našim kamerama Splićanka Lidija Bačić Lille imala je prvo ovogodišnje toćanje u zagrebačkom jezeru Bundek. Iskreno je rekla kako voli plivati, ali ne voli vježbati. Uz to, dodala je, kako je lijeni tip, ne ide u teretane, a u izgledu joj je, kaže, najviše pomogla genetika. Od sportova prati samo nogomet. Tko je za nju najseksi nogometaš, ali i najseksi žena, doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.



Topli dani su tu, a Vi želite izgledati savršeno! Često odlazite u teretanu, i pokušavate oblikovati svoje tijelo. Međutim, koliko god se trudili, uvijek se zna dogoditi da ostane jedan dio masnih naslaga na trbuhu, stražnjici, bedrima... Zato ćemo vas u ovotjednom Zdravlju na kvadrat upoznati s fitometaboličkom metodom skidanja viška kilograma, ali i Zerona laserom.



Jeste li znali da čak 60 do 70 posto ljudi ima probleme zbog Candide, a da toga nisu ni svjesni! Što je zapravo Candida, kakvi su simptomi, kako se boriti protiv nje i je li ona spolno prenosiva bolest? Odgovore doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!



Crijevne viroze koje su gotovo bezazlene u razvijenim dijelovima svijeta, peti su najčešći uzrok smrtnosti u nerazvijenim zemljama. Uzrokuju ih različiti virusi, a svi su iznimno zarazni. Kako prepoznati crijevne viroze, ali i liječiti, u Zdravlju na kvadrat odgovara liječnik Dragan Soldo.



Statistike za Hrvatsku kažu da je po uzroku hospitalizacija od mentalnih poremećaja, depresija na trećem mjestu. Prvi je alkoholizam, druga shizofrenija, treća je depresija. Kako se depresija dijagnosticira, i može li se izliječiti, doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.



Zaušnjaci su nekad bili vrlo česta bolest kod djece. U Hrvatskoj se zadnji put ova bolest pojavila prije nekoliko godina, ali se nije proširila. Što su zaušnjaci i kako se liječe, pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat. 



Emisiju "Zdravlje na kvadrat" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju