Podržite omiljena lica i formate Nove TV!

Počela je utrka za medijsku nagradu „Zlatni Studio“, a među nominiranima su i omiljena lica i formati Nove TV. Nakon što je stručni žiri u kategoriji „televizija“, kojeg čine Željka Fattorini, Božo Sušec, Đelo Hadžiselimović i Damjan Raknić, odabrao nominirane, publika bira finaliste u svakoj potkategoriji i to putem kupona koji izlaze u tjedniku Studio ili na portalu jutarnji.hr.

Za Najbolju TV novinarku nominirana je reporterka, komentatorica i urednica vanjske politike u informativnom programu Nove TV - Ivana Petrović. Voditelj zabavnih emisija kojeg trenutačno gledamo u hit showu „Supertalent“ Frano Ridjan nominiran je za Najboljeg TV voditelja. Za Najbolju domaću TV seriju nominirani su „Kumovi“ čiji živopisni i zanimljivi likovi već gotovo dvije godine oduševljavaju i nasmijavaju publiku pred malim ekranima. U kategoriji Najbolja TV zabava nominirana su dva hit projekta Nove TV - „MasterChef“ koji prati kandidate u jedinstvenoj i napetoj TV kuhinji te „Supertalent“ čiji natjecatelji svojim raznovrsnim talentima već desetu godinu oduzimaju dah gledateljima. Novi format „Riba na torti“, nominiran je u kategoriji Najbolji reality show. U novoj emisiji „Riba na torti“ svaki se tjedan pet poznatih ličnosti natječe za titulu najboljeg domaćina, a pri tom gledatelji imaju prilike zaviriti u domove poznatih osoba i vidjeti ih u potpuno drugačijem izdanju.

Podsjetimo, Zlatni Studio od 2017. dodjeljuje nagradu u pet kategorija: film, televizija, kazalište, glazba i radio. Omiljena lica i formate Nove TV podržite i vi putem kupona i/ili glasanjem na portalu jutarnji.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju