Saša Lozar: ''Treba malo prebaciti na drugačiji način pjevanja i žena je pa je utoliko teže''

Ove subote u veselom studiju hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'' na pozornicu dolazi jedan od najpoznatijih rock bendova Queen, predvođen legendarnim Freddiejem Mercuryjem kojeg će prema odabiru gljive utjeloviti Damir Kedžo. ''Moram opravdati sebe kao fana Queena. Freddieju ne može nitko parirati pa je utoliko i lakše. Dat ću sve od sebe. U ovoj je pjesmi važno biti agresivan'', opisao je Damir transformaciju o kojoj mnogi sanjaju.

Kanadskog hit makera The Weeknd utjelovit će natjecateljica koja s lakoćom ulazi u tuđu osobnost, Maja Bajamić, te će izvesti pjesmu ''Blinding lights''. ''Najizazovnije mi je sebe obuzdati. Pjesma te vuče da se krećeš i nešto radiš, a on je totalno mimo i kontra toga'', kaže Maja.

U plesne cipele grčkog pjevačkog zavodnika Sakisa Rouvasa ove subote uskočit će Dalibor Petko te će nas vratiti na Eurosong nastup 2009. godine. ''Konačno će moj nos moći doći do izražaja, a što se tiče kostima, bit će minimalno – bijela odjeća i tenisice. Također, njemu stalno ispada trbuh. Dosta je težak broj, ali što se tiče koreografije nije. Za mene je sve vokalno zahtjevno pa i Sakis Rouvas'', rekao je Dalibor.

Premijerno u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' vidjet ćemo jednu od najvećih glazbenica balkanske scene Lepu Brenu u koju će se transformirati Saša Lozar i otpjevati pjesmu ''Uđi slobodno''. ''Nije bilo teško, treba malo prebaciti na taj drugačiji način pjevanja i žena je pa je utoliko teže, ali bilo je zabavno'', rekao je Saša odavši da Lepa Brena ima svoj pokret kojim funkcionira s publikom.

Mario Roth obući će kožnu haljinu i pretvoriti se u Marinu iz skupine Denis&Denis. Josipu Lisac u duetu s Šabanom Bajramovićem, utjelovit će Mario Petreković. Ivana Mišerić postat će Španjolka Rosalia, a Katarina Baban Maitre Gims.

Ne propustite nove zabavne transformacije kandidata showa "Tvoje lice zvuči poznato All stars" u subotu u večernjem terminu na Novoj TV!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju