Otkrijte nam u anketi!

Leonardo DiCaprio već nas desetljećima oduševljava velikim ulogama u ništa manjim hollywoodskim uspješnim filmskim naslovima. Ove nedjelje, na Novoj TV ga možemo gledati i u jedinom filmu za koji je DiCaprio osvojio američku filmsku nagradu Academy Award, poznatiju i kao Oscar.

Inspiriran istinitim događajima, Povratnik je uzbudljivo filmsko remek djelo koje prikazuje epsku avanturu preživljavanja jednoga muškarca i izuzetnu moć sna¬ge ljudskoga duha. U ekspediciji u neistražene dijelove američke divljine, legendarnog istraživača Hugha Glassa brutalno je napao medvjed, a pripadnici njegovog tima, predvođeni Johnom Fitzgeraldom su ga tako teško povrijeđenog ostavili da umre u divljini. Vođen jakom voljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemenima, Glass se bori za život, dok želja za osvetom nad dojučerašnjim prijateljima ne jenjava.

Mnogi filmski kritičari, ali i glumčevi obožavatelji bili su razočarani jer Leonardo DiCaprio nije dobio svoj zlatni kipić još i ranije, kada je prema mnogima odigrao doista ozbiljne i velike uloge.

A za koju bi mu ulogu vi dali Oscara? Otkrijte nam svoje mišljenje u anketi:

 

Quiz Maker - powered by Riddle

Filmski hit "Povratnik" u kojem će vas Leonardo DiCaprio još jednom oduševiti u glavnoj ulozi, ne propustite pogledati u nedjelju, u večernjem terminu, na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju