Solo nastup koji se rijetko viđa.

 Leon je 13-godišnjak koji sam pleše latinoameričke plesove. U potrazi je za partnericom pa vjerujemo da će nakon ovog nastupa njegova potraga sretno završiti. 

Pokazao je zavidne plesne korake, a odmah nakon nastupa Davor mu je predložio dok ne nađe partnericu da može probati plesati i s Majom. Tako je Maja imala priliku pokazati plesne vještine dok je Leon napokon dobio partnericu.

„Mislim da je ovo dosta teško u smislu osjećaja tvoje opuštenosti koju si ti nama pokazao. Mislim da to nije lako opustiti se tako i uživati u onom što se radi. Sviđa mi se kako ti se na licu vidjelo da ti je lijepo. No u nekim trenucima, možda zbog glazbe, ti nije bilo toliko zanimljivo si nam svojim licem o pokazao, što možda ne bi trebao. Ali mislim da kad se to promijeni da će biti užitak za gledanje“, istaknuo je Fabijan.

Kao najkompetentniji član žirija za ples Davor je istaknuo: „Prvo bih rekao da je velika hrabrost doći ovdje i to solo. Što se tiče tvoje sambe – i like, dosta mi se sviđalo. Sa cha cha cha sam ja imao mali izazov s ritmom, ali vjerojatno zbog slušalica i mojih godina. Volio bih te opet vidjeti, čak možda i s partnericom.“
 


Leon Grgić oduvijek je znao da se želi baviti plesom, no u njega se zaljubio kada je jednom prilikom gledao show Ples sa zvijezdama. Pleše latinoameričke i standardne plesove, a sve koreografije izvodi sam jer trenutno nema partnericu. To je za njega čak i pozitivna stvar jer smatra da cure ponekad previše kompliciraju, ali je svjestan da mu partnerica treba kako bi imao što više uspjeha u plesu jer za solo plesače nema toliko natjecanja na kojima bi mogao sudjelovati.

Kad se ne bavi plesom i školom, voli kuhati i peći kolače. Priznaje da ga je malo strah pećnice da se ne opeče, ali voli raditi i jesti muffine te voćne kolače. Mama kaže da joj često zna poslati link onoga što bi volio kuhati da mu donese namirnice i bude spremna na pomoć u kuhinji. Član je dječjeg gradskog vijeća, a na toj poziciji je naslijedio prijatelja početkom godine koji nije imao volje produživati svoj mandat nakon dvije godine, pa je preporučio Leona kao svoju zamjenu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju