Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije 'Larin izbor'.

Dinko na sve načine pokušava saznati kakve to poslove obavljaju Maro i Zoran za Tončija. Nakon što se riješio policije koja je zaustavila njega i Nikol, Dinko uspješno krade ključeve Zoranove odvjetničke kancelarije. Pod okriljem noći, Dinko saznaju pomno skrivanu tajnu – Tonči je pred bankrotom!

Nakon što je našao slijepu putnicu iz Jemena, Jakov pokušava donijeti ispravnu odluku. Usprkos protivljenju nekih mornara, Jakov odgađa izručenje lijepe Leile, posebno nakon što sazna da je bila zlostavljana. Ipak, Kris vreba u pozadini – sumnja da bi mu Leila mogla donijeti opasnost.

Karmen dolazi upozoriti Laru na brojne opasnosti koje je čekaju u budućnosti. Iako ne vjeruje u te vradžbine, Lara je ipak pod dojmom Karmeninih vizija. Odlazi potražiti majku no neugodno je iznenađena kad je pronađe u naručju Tončijevog odvjetnika.

Zoran stavlja posao ispred Mije i skoro uništi njihovu vezu. Zoranu je ipak stalo te vodi Miju na ručak ne bi li joj se iskupio. Malo pomalo, Mija se otvara Zoranu, koji počinje shvaćati njene strahove. Mija se prepusti Zoranu, no nažalost u krivom trenutku.

Napete trenutke koji vas očekuju u današnjoj epizodi pogledajte u galeriji:Ne propustite omiljenu seriju 'Larin izbor' od ponedjelja do petka u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju