Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije 'Larin izbor'.

Lidija (Marija Tadić) je doživjela srčani arest i njen život je u opasnosti. Doktor objavljuje Blanki i Dinku da Lidija ima aneurizmu te da joj je potrebna hitna operacija. Međutim ta se operacija može obaviti samo u inozemstvu i vrlo je skupa. Blanka ima povjerenja u Dinkovu ljubav prema Lidiji.

Govori mu da bi trebao podići kredit i pobrinuti se za spas vlastite žene. Nela i Tonči u šoku su nakon presude Jakovu. Dolazi Zoran sa dobrim vijestima. Pronašao je slučaj u kojem je osuđenik dobio mnogo manju kaznu zbog toga što je pred sudom izjavio da se kaje.

Tončiju se nimalo ne sviđa ideja da se njegov sin mora ponižavati i kajati zbog zločina koji nije počinio i ne pristaje da igraju na tu kartu. Svi shvaćaju da trenutno nemaju drugog izbora nego čekati rezultate žalbe i nadati se novom suđenju.

Nikša objavi svom prijatelju Alenu kako je odlučio zauvijek se povući iz Legije stranaca i započeti novi život u Hrvatskoj. Planira kupiti ranč i pokrenuti vlastiti biznis. Zatraži od Alena novac koji mu je bio povjerio na čuvanje. Alen je u klopci jer je Nikšin novac već potrošio.

Lara saznaje da je Jaša dobio četrdeset godina zatvora. Očajna je. Utjehu joj pruži Nikša kojem se Lara na prvi pogled svidjela.

Napete trenutke koji vas očekuju u današnjoj epizodi pogledajte u galeriji:

 

Ne propustite omiljenu seriju 'Larin izbor' od ponedjelja do petka u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju