Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije 'Larin izbor'.

Dinko se zatekne pokraj onesviještene Lare, i on se mora angažirati oko nje kako bi održao iluziju zaštitnika obitelji. Kike ga ipak ne želi pustiti samog s Larom, pa i ona s njima odlazi u bolnicu. Kike otvoreno pokaže svoje nepovjerenje prema Dinku, što njega ne dira. Lara je dobro; ona odlazi natrag kući gdje je Dinko uplaši predviđanjima da se Jakov neće vratiti s putovanja.

Tonči je s Blankom i unucima u parku, i pokušava izvući maksimum iz ove situacije, za koju želi da mu bude svakodnevnica. Ovo mu ipak ne polazi za rukom, jer Blanka ne može zaboraviti prošlost. Nela u vrtu zatiče Karmen, koja je zaintrigira čitanjem sudbine iz dlana. Zbog trenutne nestabilne situacije u braku, Nela se odlučuje savjetovati s Karmen/sudbinom.

Uplašena negativnim prognozama, Nela je poljuljanog samopouzdanja, kojeg dodatno naruše prvo Anđela, a onda i Kike. Nela odlučuje biti dobra i brižna kako bi ponovo osvojila Tončija, što odmah dođe na kušnju, jer joj Tonči objavi da se želi češće viđati s Blankom i unucima.

Leila se pristaje udati kako bi riješila svoj status. Jakov posadi ponudi materijalnu korist ako ožene Leilu, i na koncu mora birati između tri zainteresirana ženika. Problem odlučuje riješiti izvlačenjem šibica, u kojem Kris dobije Leilu.

Napete trenutke koji vas očekuju u današnjoj epizodi pogledajte u galeriji:Ne propustite omiljenu seriju 'Larin izbor' od ponedjelja do petka u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju