Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije 'Larin izbor'.

Lara se bezuspješno pokušava obraniti od Dinkovog napada, i, kada je već gotovo svladana, nalazi ih Nela koja je zgrožena Dinkovim ponašanjem. Nela želi raskrinkati Dinka, no kad joj on ponudi zalaganje kod Tončija u njeno ime u zamjenu za šutnju, Nela je rastrgana.

Lara priznaje zabrinutoj Kike što se dogodilo, te na Kikin nagovor, Lara priznaje Tončiju i Anđeli da ju je Dinko napastvovao. No, na Larino veliko razočaranje, Nela staje na Dinkovu stranu te njih dvoje optuže nemoćnu Laru da je ona zapravo zlostavljač, te Lari više nitko ne vjeruje.

Lara pokušava doći do Jaše, no Nela ju preduhitri, te Jaša ostaje šokiran kada čuje Nelinu laž. Kike jedina vjeruje Lari i pokušava osvijestiti Zlatareve govoreći da je Dinko zao čovjek koji ne brine čak ni za svoju bolesnu ženu, no Dinko i ovu tvrdnju uspije okrenuti u svoju korist. Kike je razočarana, a Anđela u šoku kad shvati da joj je njena najbolja prijateljica Kike okrenula leđa.

Lara razgovara s Tončijem ne bi li ga uvjerila da voli samo i jedino Jašu, no Tonči ipak staje na stranu sina, što i potvrđuje u razgovoru sa zadovoljnim Dinkom. Dinko prijeti Lari da šuti, te Larin strah sve više raste. Pokušava razgovarati s Jašom no on joj, zaokupljen vlastitim problemima ali i sumnjičav zbog Nelinih tvrdnji, ne daje priliku da se objasni. Lara shvaća da za nju više nema mjesta u kući Zlatarevih te ponosno odlazi, ostavljajući Zlatareve u nevjerici.

Napete trenutke koji vas očekuju u današnjoj epizodi pogledajte u galeriji:



Ne propustite omiljenu seriju 'Larin izbor' od ponedjelja do petka u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju