Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije 'Larin izbor'.

Tonči je upravo priznao Neli kako je dan proveo s Blankom, ona je uzrujana i očekuje od muža da joj kaže svoje namjere. Izravno ga pita misli li se vratiti bivšoj ženi. Tonči joj odgovara da ne zna. Nela je bijesna.

Na brodu teku pripreme za vjenčanje. Kris je zadovoljan jer je uspio prijevarom osigurati da upravo on oženi Leilu. Jakov poklanja Leili haljinu za vjenčanje kako bi ju barem malo oraspoložio. Leila je shrvana između probuđenih osjećaja prema Jaši, ali zna kako mora pristati na brak s Krisom da bi se spasila.

Kris podmeće drogu pod Jašin krevet i uspješno se izvuče iz situacije da bude uhvaćen. Započinje ceremonija brodskog vjenčanja. Jakov gleda prekrasnu Leilu kako korača prema njemu i prisjeća se svog i Larinog vjenčanja.

Blanka je zamolila Anđelu da pričuva njene unuke jer se hitno mora pojaviti na poslu. Anđela posluša želju djece i povede ih u kuću Zlatarovih bez Blankinog znanja.

Djeca se odlično zabavljaju kod Zlatarovih međutim Neli se njihovo prisustvo u kući nimalo ne sviđa. Kad Blanka dođe po unuke Nela je izravno napada i prijeti joj da se prestane miješati u njen život. Njihovu svađu prekida Tonči i stane na Blankinu stranu. Tada kaže Neli kako je on na ništa ne prisiljava i da slobodno može otići ako to želi. Nela je šokirana.

Dinko upada u Larinu sobu dok se ona tušira i čita Larino pismo namijenjeno Jakovu. Lara izlazi iz kupaonice i uhvati Dinka na djelu. On je počne provocirati da je Jakov sigurno vara. Na to Lara pobijesni i odbrusi Dinku da on nikad neće biti pravi muškarac poput Jaše. Dinko se u tom trenutku izbezumi i navali na Laru s namjerom da ju siluje.

Napete trenutke koji vas očekuju u današnjoj epizodi pogledajte u galeriji:

Ne propustite omiljenu seriju 'Larin izbor' od ponedjelja do petka u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju