Ne propustite 'Tvoje lice zvuči poznato' u nedjelju na Novoj TV!

Samo nekoliko dana nas dijeli od novih nastupa osmero kandidata hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Lana Klingor na binu popularnog showa stiže kao Rihanna, a izvest će pjesmu ''Diamonds''. ''Počastila me gljiva malo, ovo je došlo kao šlag na tortu. S guštom ću ovu pjesmu otpjevati za svog muža'', najavila je Lana te dodala kako se ipak morala tijekom probi boriti da ne izađe Lana van. Marina Orsag je ovaj put Ozuna, a izvest će njegov hit ''Taki taki''. Na pitanje je li spremna Marina odgovara: ''Taki taki sam spremna! Na probama je bilo jako zabavno i smiješno. Teže mi idu probe kompliciranih koreografija i onda mi je uvijek to lakše odraditi u odijelu jednoroga.''

Marko Braić će nas nakon dvije zahtjevne ženske uloge koje je imao već u ovom hit showu uskočiti napokon u mušku te podsjetiti sve gledatelje na spot od grupe Outcast. ''Konačno izlazim iz štikli i mogu pjevati svojim glasom. Ti njegovi tikovi su mi prezanimljivi, i baš se zabavljam – samo da mi zubi ne ispadnu! Bit će ovo Marko kakvog još nije ni Marko vidio.'' Ispričao je glumac ususret svom sljedećem nastupu. U Claudiu Beni pretvorit će se Fabijan Pavao Medvešek koji će otpjevati pjesmu ''Više nisam tvoja'' s kojom je pjevačica nastupila na Eurosongu. ''Bila je to pjesma koju je bilo teško zaobići. Kako će to sve ispasti, nadam se prihvatljivo…'', rekao je Fabijan. Vidjet ćemo kako će se ovaj glumac naći ovoj ženskoj transformaciji, a bit će zanimljivo i vidjeti kako će se uklopiti u oskudni outfit i potpetice Claudije Beni.

Mario Valentić za ovotjednu emisiju stavlja plavu periku i postaje Billy Idol. Lu Jakelić će se ove nedjelje preobraziti u Ciaru, a Siniša Ružić u stiže kao neodoljivi Ricky Martin. Kao muškarac, točnije kao dvojica muškaraca, Mladen Grdović i Bepo Matešić, nastupit će Neda Parmać te izvesti ''Nije u šoldima sve''.

Lu Jakelić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Lana Klingor, Marko Braić i Fabijan Pavao Medvešek prolaze nevjerojatne transformacije, stoga ne propustite povratak hit showa. Smijehu i zabavi sigurno će doprinijeti i četveročlani žiri, Goran Navojec, Igor Mešin, Indira Levak i Nives Celzijus koji će argumentirano i pravično morati i ocijeniti sve nastupe.

Ne propustite novu dozu zabave ove nedjelje na Novoj TV jer najbolji show se nastavlja! Gledajte novu emisiju ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV!

 
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju