Saznajte što je to tempura i kako pržiti povrće

Sanja Doležal ovaj put priprema salatus porilukom u tempuri. Iako zvuči neobično, ovo je jelo jednostavno, ukusno i zdravo te odlično pristaje uz ljetne vrućine.

Veće komade poriluka kratko prokuhati u blago posoljenoj vodi. Dok se poriluk kuha, natrgati salatu po želji, Sanja je koristila Iceberg. Dodati matovilac i cherry rajčice koje ste prerezali na polovice.
Umak za salatu napravite tako da rikolu i čvrsti jogurt začinite i izmiksate štapnim mikserom.

Što je to tempura i koji su ostali koraci pogledajte u videu:

 

 

Rubriku 'Kuhanje je IN' pratite od ponedjeljka do petka u 17.30. Što je sve Sanja kuhala ovaj tjedan pogledajte na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju