Daliborka, Linda, Violeta ili Dalibor - Kome ste vi najsličniji?

Posve drugačija, ali u najmanju ruku zanimljiva obitelj Grob iz nove serije "Dar Mar" prikovala nas je uz male ekrane, a njihove nas zgode i nezgode nasmijavaju svakodnevno. Na čelu obitelji je otac Dalibor Grob, s kojim starija kćer Daliborka radi u privatnom pogrebnom poduzeću. Budući da je Dizmovo poznato kao mjesto u kojem nitko nikada ne umire, posao im baš i ne ide, ali zato je tu žena i majka Violeta čiji je frizerski salon zaslužan za gotovo sve frizure u Dizmovu. Kao šećer na kraju, upoznali smo najmlađu članicu obitelji, Lindu, kojoj je želja jednog dana postati predsjednicom, a jedini i pravi uzor predstavlja joj bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

"Da ih nema, trebalo bi ih izmisliti", poslovica je koja najbolje opisuje ovu osebujnu obitelj. A kome ste karakterno vi najsličniji te s kojim se likom iz ove legendarne obitelji možete poistovjetiti? Riješite kviz i saznajte:

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Neponovljivih trenutaka obitelji Grob prisjetite se u galeriji:

 

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode serije gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju