Kviz gdje su znanje i zabava za istim stolom 26. veljače počinje s emitiranjem na Novoj TV.

Nova TV uskoro donosi novi kviz kakav gledatelji još nisu vidjeli. "Joker", kviz gdje su znanje i zabava za istim stolom, 26. veljače počinje s emitiranjem na Novoj TV. Dinamični kviz koji će se prikazivati nekoliko puta tjedno vodit će omiljeni voditelj Frano Ridjan. Svi ljubitelji kvizova doći će ubrzo na svoje, a tko će sve pokazati svoje znanje i osvojiti novčanu nagradu saznat ćemo ovog proljeća.

"Pregršt sjajnih natjecatelja, teških pitanja, uspjeha i neuspjeha u osvajanju ponuđenih iznosa uskoro donosi Joker. Izazovnih situacija na snimanju kviza nije nedostajalo, ali suza zbog tuge nije bilo. Puno smijeha, malo plesa i razdragana publika. Uglavnom, nadamo se da će gledatelji uživati s nama, zabaviti se i jako puno toga naučiti. Očekujemo nove kandidate i za buduće emisije jer na voditelja nisu imali primjedbe", izjavio je Frano Ridjan.

U "Jokeru" se natjecatelji suočavaju s 12 pitanja, a svaki točan odgovor rezultira napretkom na novčanoj ljestvici, pružajući priliku za osvajanje veće nagrade. Na početku, natjecatelji imaju sedam jokera koji im omogućuju eliminaciju jednog od ponuđenih odgovora u situacijama kada nisu sigurni u svoj izbor. Tijekom igre, natjecatelji mogu osvojiti dodatne jokere odgovaranjem na brza pitanja te iskoristiti super jokera - pomoć osobe koju dovode sa sobom na kviz. Svaki netočan odgovor znači gubitak tri jokera, a ukoliko natjecatelju ne preostane više jokera, onda pada za tri mjesta na ljestvici novca. Odgovorivši na sva pitanja natjecatelj zaključuje svoj nastup, a visina novčane nagrade koju osvoji ovisi o poziciji na novčanoj ljestvici pri odgovoru na posljednje pitanje, osim ako natjecatelj odustane – tada osvaja jedno mjesto ispod na ljestvici.

"Joker" pruža inteligentnu i dinamičnu igru koja drži gledatelje u neizvjesnosti do samog kraja. Svaka emisija stvara uzbudljivu napetost, intrigirajući gledatelje i pozivajući ih da se emocionalno uključe u svaki korak natjecatelja.

 

Ne propustite novi kviz "Joker" od 26. veljače na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju