Prvu od tri utakmice koje će Hrvatska odigrati u ožujku pratite na Novoj TV i portalu gol.hr u srijedu, 24. ožujka.

Hrvatska idućeg tjedna kreće u bitku za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Dalićevu momčad do kraja ožujka čekaju ne dvije, kao što je to dosad bilo uobičajeno, već po prvi put u povijesti čak tri kvalifikacijske utakmice u samo sedam dana, a sve tri izravno će se prenositi na Novoj TV i portalu gol.hr.

Utakmicu pratite OVDJE

Naša reprezentacija kvalifikacije otvara u srijedu, 24. ožujka, u gostima protiv susjedne Slovenije. Uvodna emisija počinje odmah nakon Dnevnika Nove TV, a voditelju Saši Lugonjiću, u studiju s novim vizualnim identitetom, pridružit će se i gostujući stručni komentatori s dugogodišnjom profesionalnom nogometnom karijerom – stalni suradnik Nove TV Aljoša Vojnović i legendarni lijevi bek Vatrenih Robert Jarni.

„Slovenija pod vodstvom Matjaža Keka bit će najveći izazov Hrvatske u ožujku, jer nas nakon toga čekaju dvoboji u Rijeci s Ciprom i Maltom, nominalno najslabijim protivnicima u skupini. Iako je Hrvatska kroz povijest uvijek imala kvalitetniju reprezentaciju od Slovenije, naši susjedi često su nam znali otežati život u međusobnim susretima. Uz jednog od najboljih svjetskih vratara, Jana Oblaka i sjajnog veznjaka Atalante Josipa Iličića, mnogi će se složiti da je za Hrvatsku možda i najveća opasnost čovjek na klupi – sjajni Matjaž Kek, najveći trener u povijesti Rijeke, koji odlično poznaje hrvatski nogomet. Kao izbornik, Slovence je već odveo na jedno svjetsko prvenstvo, u Južnu Afriku 2010. Bit će to zanimljiv dvoboj, a u emisijama prije i nakon njega donosimo mnoštvo zanimljivih analiza, reportaža i javljanja s terena“, poručio je Saša Lugonjić.

Uz zanimljive priloge i analize, reporter Stipe Antonijević donosit će najnovije informacije s mjesta događaja, a igru na terenu komentirat će Željko Vela. Nakon utakmice, Nova TV donosi i nastavak studijske emisije s prvim komentarima i dojmovima trenera Dalića i reprezentativaca, kao i iscrpnu analizu igre koju su pokazali na terenu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju