Ne propustite uzbudljiv susret Vatrenih s Rusima na Poljudu

Nakon susreta s Maltom, Hrvatska nogometna reprezentacija u studenome će odigrati još jednu napetu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Gledatelji će utakmicu Vatrenih protiv Rusije moći pratiti uživo na Novoj TV i portalu gol.hr u nedjelju 14. studenog.

Analizu utakmice reprezentacije, koja će suparnika dočekati na domaćem terenu na Poljudu, u studijskoj emisiji uoči i nakon utakmice donosi sportska redakcija Nove TV. Emisiju će uređivati i voditi Vlado Boban, a s njim će u studiju biti stručni komentatori Aljoša Vojnović i Robert Jarni, dok će utakmicu uživo komentirati Milan Stjelja.

''Utakmica s Rusijom je poseban izazov kako za nas tako i za igrače, a emisije koje pripremamo bit će duže nego inače. Osim brojnih grafika o formi igrača, imamo posebne priče o Valeriju Karpinu, eventualnom sustavu doigravanja u slučaju drugog mjesta te će sve pratiti i nekoliko reportera na terenu'', najavio je Vlado Boban.

Utakmicu Hrvatska – Rusija te studijske emisije s analizama utakmice ne propustite u nedjelju, 14. studenog na Novoj TV i gol.hr-u od 14 sati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju