Uz prijenos nogometnih utakmica i UFC-a, Nova TV ovime je dodatno proširila i obogatila sportski sadržaj na svojim kanalima.

Pred hrvatskom rukometnom reprezentacijom novi je izazov – u kvalifikacijskim utakmicama protiv Njemačke, Austrije i Alžira pokušat će izboriti svoj plasman na ovogodišnje Olimpijske igre u Gradu svjetla. Od 14. do 17. ožujka četiri će rukometne momčadi odigrati ukupno šest utakmica, a nastupe naše reprezentacije, predvođene novim izbornikom Dagurom Sigurdssonom, uživo će prenositi najgledaniji domaći specijalizirani kanal, Doma TV, te portal gol.hr.

„Veseli nas što ćemo utakmice naše rukometne reprezentacije, u borbi za odlazak na Olimpijske igre u Parizu, pratiti u izravnim prijenosima u našem programu. Naši su igrači oduvijek dio svjetske rukometne elite pa i sada očekujemo uzbudljive i kvalitetne utakmice, a i debi novog izbornika Dagura Sigurdssona, prvog stranca na klupi u povijesti naše reprezentacije. Naša reporterska ekipa na terenu donosit će najnovije informacije s lica mjesta, a naravno, nadamo se kako ćemo na kraju zajedno proslaviti plasman na Igre u Parizu“, najavila je Ana-Marija Vuković, urednica sporta na Novoj TV.

Uz prijenos nogometnih utakmica i UFC-a, Nova TV ovime je dodatno proširila i obogatila sportski sadržaj na svojim kanalima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju