Tko je Burcu Biricik Yetkin?

Turska glumica Burcu Biricik Yetkin zaručila se u džungli, pala s motora u planinama te nakon toga nastavila s mužem putovati svijetom. Kao i Dila, koju utjelovljuje u seriji "Kuzgun", živahna je i odlazi na festivale, zabave i razna događanja.

 

 

Nakon sudjelovanja na kazališnom festivalu i osvajanja nagrade, odlučila je postati glumicom, a nakon što je diplomirala arheologiju na Sveučilištu Ege, glumila je u gradskom kazalištu Bornova. Biricik Yetkin svoju je glumačku karijeru započela stažiranjem u Gradskom kazalištu Bornova, a prva naslovna uloga u seriji "Djevojka sa sela" ju je proslavila, iako napočetku nije vjerovala u uspjeh.

 

 

Uspon u glumačkoj karijeri pratila je i sreća u ljubavi. Nakon trogodišnje veze Burcu se 2016. udala za Emrea Yetkina, marketinškog stručnjaka koji je napustio uspješan posao u uredu da bi se posvetio svojoj drugoj strasti – putopisnoj fotografiji.

 

 

Burcu i Emrea dijele ljubav prema putovanjima pa su zajedno posjetili Panamu, Kubu, Maltu te mnoge europske gradove, a posebno su im prirasli srcu Šri Lanka i Indonezija. Ovoga puta posjetili su Grčku pa su podijelili i nekoliko fotografija s putovanja.

 

 

 

 

 

 

 

Seriju "Kuzgun" ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Nove epizode prije emitiranja na televiziji gledajte na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju