Uskoro na Novoj TV!

Turska dramska serija "Kuzgun" uskoro će biti prikazana u programu Nove TV, a zanimljiva će radnja puna neočekivanih obrata te odlični glumci gledatelje uvesti u dramatične prizore i cijelo ih vrijeme držati u napetosti.

Radnja serije zasniva se na traumatičnom događaju koji se u djetinjstvu dogodio glavnom liku Kuzgunu kojega je utjelovio Baris Arduc. Pratit ćemo njegov put kroz koji će se provlačiti tema koliko izbori roditelja vezani uz njihove vlastite živote utječu na živote i sudbinu njihove djece. Njihove osobnosti, interesi, vrline, mane, čak i njihova prijateljstva i neprijatelji često su ostavština prethodne generacije. Je li moguće pobjeći od toga?

Talentirana Burcu Biricik utjelovit će prelijepu i pametnu Dilu, Kuzunovu prijateljicu iz djetinjstva u koju se on, nakon povratka u rodno mjesto zaljubljuje. Baris smo imali već priliku gledati u seriji 'Djevojka sa sela' u ulozi Hulije.

U seriji ‘Kuzgun’ gledatelji će pratiti što se događa nakon što su Jusuf i Rıfat, očevi Kuzguna i Dile, prijatelji koji su radili kao visokorangirani policajci došli u sukob zbog narkobosa Şerefa Dagistanlija. Naime, kada im je Şeref ponudio mito, Jusuf je ovu ponudu odlučno odbio. No Rifat nije dijelio njegov stav te mu je namjestio otkaz i prigrabio sav Serefov novac.

Kuzgun, još dječak, zbog ovog će slijeda događaja najviše ispaštati. Past će u ralje borbe, zarobljeništva, boli i bijesa. Dvadeset će godina provesti daleko od doma i obitelji. Dila će nakon Kuzgunova nestanka biti duboko ranjena. 20 godina poslije, Dila se vratila iz Londona kamo je otišla studirati, a Kuzgun radi kao zaštitar u Nevšehiru. Njegov je novi zadatak da bude Dilin tjelohranitelj. Njihova priča nastavit će se u Istanbulu. Kuzgunov povratak u grad, u kojem mu je ukradeno djetinjstvo, ne samo da će promijeniti Dilin život nego i živote svih ostalih.

Seriju 'Kuzgun' sa snažnom pričom i odličnom glumačkom postavom ne propustite uskoro na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju