U Kutiji iznenađenja kandidate će dočekat lungić, krumpir, cikla, gljive, a hoće li uspješno položiti ovaj izazov, ostaje nam tek za vidjeti

Nakon što su celebrity kandidati druge sezone Celebrity MasterChefa probili led svojim autorskim jelom, prava borba kuhačama tek slijedi, a u drugoj emisiji očekuje ih test Kutija iznenađenja. „Čini mi se nekako dosta rano Kutija iznenađenja, mislio sam da ćemo imati još koju emisju za uhodati se, ali neka, volim ja izazove!“ uzbuđeno je izjavio Ervin, a Igor zaključuje: „Danas će se možda pokazati pravo bojište i što ćemo svi napraviti s onim što nam daju. Mislim da po meni tek sad kreće natjecanje!“


U Kutiji iznenađenja kandidate će dočekat lungić, krumpir, cikla, gljive, a hoće li uspješno položiti ovaj izazov, ostaje nam tek za vidjeti. „To su neke namirnice za koje ne mogu reći da ih ne mogu povezati, ali bit će vrlo zanimljivo složiti ih.“ rekla je Jasna, dok Baby Dooks nema nikakvih problema s lungićem, ali začinsko bilje nije dobrodošlo u njegovu kuhinju. „Ne upotrebljavam ove nekakve čudne namirnice. Recimo korijander mi je kao sredstvo za pranje suđa s nekom lošom aromom limuna!“ našalio se Dooks.


Za Sementu će drugo kuhanje u MasterChefu biti popriličan izazov, budući da, kako kaže, prvi put u životu radi lungić. S malo više iskustva s lungićem, kuhat će Andrea koja kaže: „Samo jednom sam radila lungić, ali to sam radila za sebe i brata koji nema baš neke previsoke kriterije!“, a Ivana će zavapiti: „Baš bi dobro došlo da sad mogu nazvati mamu!


Tko će od kandidata ovoga puta osvojiti srca žirija te hoće li Ricardo, pobjednik prošle emisije iskoristiti prednost koju će mu žiri dodijeliti, ostaje nam vidjeti. „Ne očekujem nikakve pohvale, samo za dekoraciju očekujem pohvale!“ dodaje Baby Dooks.

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju