Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Hitna pomoć dovozi Vinka u bolnicu. Svi su u strahu za njega, a on saznaje da je zdrav fizički, ali ima anksiozni poremećaj. Bijesan zbog toga što je Matija zaprosila Martina, Stipan dolazi po Vinka. Lakše mu je kad sazna da Vinko nije ozbiljno bolestan, ali je očito ljut na njega što nije bolje pazio na Matiju.

Janko i Luce se skoro poljube u bolnici, no prekine ih Stipan. Janko je još uvijek spreman za spoj s Lucom, no mora odvesti Jadranku kući i spoj propada. Jadranka je zabrinuta za Vinka i pronađe u njegovom sakou dijagnozu te shvaća što mu je zapravo bilo.

Martin se zatvara s Matijom u Lucinu garsonijeru i u strahu je da će mu Macani nauditi. Matija ga smiruje, a uskoro dolaze Zvone i Anđela koji su saznali vijesti i presretni su. Anđela odmah sve organizira i daje smještaj skorim mladencima u njenoj i Zvoninoj sobi. Matija shvaća kako Anđela očekuje prinovu što brže i teško joj je snaći se u novoj situaciji.

Aljoša spaja perilicu za rublje koju je Vesna kupila i dođe do izmjenjivanja nježnosti koje umalo vidi Lara. Zgrožena roditeljima u klinču, Lara odlazi u gostionu i tamo zatiče snuždenu Milicu i Josipa i sve časti kako bi ih oraspoložila.

Seriju "Kumovi" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju