Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Zvone dovodi doma Milicu i Marka Šanka i naloži im da lažiraju općinsku dokumentaciju kako Šima ne bi našla ništa protiv njega.Danica pred Stipanom preuzme odgovornost za Mandinu vazu umjesto Ivke, i ona počne malo otapati odnos prema njoj, ali onda Danica nehotice uvrijedi Jadranku.

Aljoša i Vinko shvaćaju da je Stipan zaposlio na pumpi i Martina i da će nekog morati otpustiti jer neće imati za plaće. Kako Vinko ne da na Zlatana, a Martin je zaposlen Stipanovom direktivom, otkaz mogu dati jedino sebi ili Josipu. Nijedan nema srca dati Josipu otkaz pa zadatak uvaljuju Martinu.

Dok Šima odlučuje raskrinkati općinu i traži električara i informatičara koji će popraviti server, Stipana muči sumnja je li Šimin otac i dočekuje ju u gostioni. Lakne mu kad Šima kaže da joj je otac mrtav, ali onda se on i Zvone nađu u novom problemu kad se pojave majstori koje je Šima pozvala.

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju