Malo mjesto Zaglave sve je samo ne dosadno.

Dodatne zaplete od četvrtka, 12. svibnja donijet će novi snažan lik bivše sutkinje Danice koju će utjeloviti jedna od najboljih glumica hrvatskog glumišta – Vlasta Ramljak.

''Neizmjerno me obradovao poziv u seriju Kumovi. Kumovi su odlična priča s elementima dramskog i komičnog. Plejada sjajnih glumaca i time je moja sreća veća. Kao osoba sam slična liku Danice koju igram. Veseli me igrati pozitivnu osobu'', rekla je Vlasta o svojoj novoj ulozi te se osvrnula na atmosferu na setu: ''Atmosfera je sjajna, što kod glumaca, što kod svih onih dragih ljudi, garderoba, šminka, tehnika, redatelji, skript i svi ostali bez kojih ne bi bilo dobre serije. Svi zajedno činimo cjelinu. Za anegdote je još rano, ali će ih sigurno biti. I komplimenti Novoj TV na visokoj profesionalnosti.''

U novim epizodama vidjet ćemo kako se Danici zbog obiteljskog pravnog slučaja zgadilo pravo i pravda toliko da je odlučila povući se na osamu, jer s ljudima više ne želi imati posla. Naime, brat ministar je Danicu prije desetak godina prijevarom lišio obiteljskog nasljedstva, te njezinu nećakinju, a ministrovu kćer Valentinu, okrenuo protiv tete. Razočarana u ljude, razvila je gađenje i nepovjerenje prema svima pa će se oštro postaviti prema Stipanu kad ga prvi put vidi. Malo će omekšati nakon njegove lijepe geste kad priredi njezinom prijatelju Stjepanu dostojanstven sprovod i počet će ga posjećivati u zatvoru.

Tijekom Stipanova boravka u zatvoru, njih će dvoje razviti iskren odnos i Stipan će joj priznati ono što nikome u svojoj obitelji nije.
Kako će Danica pomoći Stipanu, i kako će se njihov odnos dalje razvijati, tek ćemo saznati.

Nove epizode hit serije ''Kumovi'' pratite od ponedjeljka do petka od 20.15!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju