Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Janko pomaže Martinu i vodi ga doktorici Luci te se čini da se time malo iskupio kod nje. A Stipan, koji nije vidio sudar, pomisli da Janko šuruje s Martinom. Odlazi u Aljošinu kuću i tamo nađe Zvoninu vizitku što mu je još jedna potvrda da nova obitelj paktira s Akrapima. Vinko i Aljoša dolaze na imanje, gdje ih bijesni Stipan optuži da su doveli neprijatelja Akrapa u kuću. Vinko i Aljoša su zatečeni.
Luce saznaje od zbunjenog Martina da Janko nije njegov spasitelj, već progonitelj. Luce je ponovno ljuta na Janka. Anđela je u međuvremenu raširila trač po mjestu i sada svi znaju da su Aljoša i Vinko braća.


Vinko se razbjesni kad čuje da je Matija provela noć s Akrapom u njihovoj kući, no razgovor s kćerkom spriječi Jadranka. Traži od Vinka da se smiri i odloži razgovor do ujutro. Stipan, s druge strane traži od Vinka da pod hitno dovede svoju obitelj u red i spriječi vezu Matije s neprijateljem Akrapom. Vinko je između dvije vatre i pred veliko odlukom.


Vesna dočeka Aljošu s neugodnim iznenađenjem - unajmila je sobe kod Mirjane. Aljoša kategorički odbija otići k Mirjani pa mu Vesna naloži da onda on sam otkaže sobe. Aljoša shvaća da neće moći izbjeći susret s bivšom ljubavi.

 

Seriju "Kumovi" pratite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju