Nema mira u Zaglavama ni u prvom tjednu nove sezone

Prošao je prvi tjedan nove sezone serije koji je bio prepun zanimljivih događaja. Otkrivene su dugo čuvane tajne, ponovno se bude stare ljubavi, sklapaju nova partnerstva... 

U nastavku pogledajte najbolje trenutke ovoga tjedna:

1. Broj Macana raste iz dana u dan

Ispostavilo se da Aljoša nije jedino izvanbračno dijete koje Stipan ima. Međutim, ovoga puta ni sam ne zna za postojanje svoje kćeri. Tako je Šima nakon puno godina saznala tko joj je otac. Pitanje je što će napraviti s tom informacijom?

2. Ipak žele biti više od prijatelja

Koliko god Luce i Janko pričaju da su samo prijatelji i ništa više, ipak se vidi da između njih ima strasti. Oboje su i dalje zaljubljeni, čak daju i dojam da su u vezi. Došlo je i do poljupca koji nije završio baš bajno...

3. Kada starci polude

Stipan i Danica zaslužuju titulu najboljeg para u Zaglavama te je njihova veza doživjela i korak naprijed. Stipan se odlučio za hrabar pothvat. Zaručio je Danicu. Ona je na koncu pristala, ali ni njihova prosidba nije protekla glatko.

4. Još jedan član obitelji ulazi u biznis

S obzirom na to da je Zlatan spasio otvaranje pumpe, Vinko mu je ponudio partnerstvo. Na prvu je odbio ponudu jer je smatrao da mu je ovo što ima sasvim dovoljno. Međutim, Zlatan je ipak odlučio postati ravnopravnim partnerom Macan Benza. Doduše, upitno je je li to napravio samo iz prkosa Janku ili uistinu želi postati dio obitelji.

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju