Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Vinko odlučuje otići kod Akrapa po Matiju jer je ljut što je Stipan nije pustio u kuću. Kod Jadranke dolazi Anđela koja želi dogovoriti stvari oko mladog bračnog para. Na kraju svi završavaju kod Akrapa gdje Vinko zatiče Matiju i Martina u krevetu, zbog čega dobiva panični napad. Želi Matiju odvesti doma, no ona odgovara da neće bez Martina.


Vesna se budi sama u krevetu, nije joj jasno gdje je Aljoša. Zove pumpu i shvaća da ga tamo nema, pa odlazi do gostione. Zlatan je obavještava da je Aljoša tu pa se Vesna penje do Mirjaninog stana i zatiče bolesnog Aljošu u njezinom krevetu. Janko vraća Stipanu uništen Miličin auto, ali ne zna kako će riješiti dug Stipanu.


Luce se nalazi s Milicom i shvaća da je ova od novaca koje joj je Luce dala za auto kupila novu torbu. Milica govori Luci da je Janko grozan i da mu ona više neće ni primirisat. Josip ostaje sam na pumpi i slučajno hakira službeno računalo, kliknuvši na neki pornografski sadržaj. Misli da je policija zablokirala račune i u panici zove Aljošu i Vinka.

Seriju "Kumovi" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju