Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

U namjeri da prijavi sina Aljošu, Stipana privremeno zaustavi srce, a Vinko shvati da će ga on morati uvjeriti da odustane, jer ne želi izgubiti novac od jamčevine. Teška srca ponudi ocu dogovor - on će dovući Aljošu na pumpu.

Policija unakrsno ispituje Vesnu i Anđelu o sukobu na štandu, a nijedna od njih, naravno, ne priznaje krivnju. Na kraju obje dobiju kaznu za remećenje javnog reda i mira, a Vesna okreće ljutnju na Aljošu i on opet mora spavati vani. Budi ga Vinko s ultimatumom – ili zatvor ili će raditi s njim na pumpi.

Martin shvaća da nema dovoljno novca na kartici da plati večeru na kojoj je mislio zaprositi Matiju, ali je sve otišlo ukrivo. U pomoć zove sestru Lucu, a Janko koristi priliku i ponudi Luci da je on odveze Miličinim autom koji zajedno izvlače iz blata. Milici nije drago kad ih vidi skupa, ali joj ujutro sine ideja za osvetu i zove Laru nudeći joj posao.
Ucijenjen prijetnjom zatvor ili pumpa, Aljoša odlazi raditi na pumpu. Uvjeren je da će biti direktor i dijeliti stol s Vinkom, no shvati da će biti običan radnik poput Josipa.

Seriju "Kumovi" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju