Luce i Janko napokon će stati pred oltar!

Gledatelji 'Kumova' imali su prilike u proteklim epizodama svjedočiti nizu velikih promjena koje su zahvatile Zaglave i sve mještane ovog malog mjesta. Nakon loših vijesti i neočekivanog odlaska jednog od najistaknutijih ljudi u kraju – Stipana Macana (Milan Štrljić), šest mjeseci poslije mjestom se šire pozitivne i sretne vijesti. Općina ima velike planove za nadolazeću turističku sezonu, a braća Macan susreću se pred njihovom klupom i konačno mire sve nesuglasice koje su ih razdvajale.

No, najveće veselje u mjestu donijet će vjenčanje Luce (Uršule Najev) i Janka (Momčilo Otašević), koji su na putu da svoje sudbonosno 'da' izreknu nakon brojnih ljubavnih brodoloma. Taj poseban trenutak bit će zalog vječne ljubavi i vjernosti, dok će njihovo obećanje ispisati nova poglavlja u knjizi njihovih života i ovog šarmantnog mjesta Dalmatinske Zagore.

Prisjetite se TOP 10 najboljih trenutaka Luce i Janka.


Kako će izgledati ovaj predivan događaj, hoće li sve ići po planu, ili će se kako to uvijek biva u Zaglavama, nešto i zakomplicirati, ne propustite pogledati večeras u novim epizodama serije 'Kumovi' na Novoj TV!

Ekskluzivne fotografije s vjenčanja pogledajte u fotogaleriji: 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju