Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Danica je sumnjičava oko toga gdje je bio Stipan i shvaća da joj je možda lagao. Stipan naloži Ivki da smiri Danicu pa Ivka vodi Danicu na sređivanje, ali Danica prozre njen plan i iskoristi trenutak da odvede i Ivku na sređivanje.
Beba Toni plače jer mu nedostaje majka, ali uspije se smiriti uz Jankovu navijačku pjesmu. Janko je sretan što provodi noć skupa s Lucom i Tonijem.Jadranka uz Vinkovu pomoć čisti po kući i pronađe praznu kutijicu za Stipanovo prstenje iza perilice rublja. Vedrana istovremeno pronađe Peru koja se upravo kani udati za prijatelja Josipa Boškanovog. Jadranka shvati da se njihovo dijete po prvi put zaljubila i da odrasta, a Vinko se ne nosi dobro s tom viješću.
Vesna doseli k Jagodi, a Lara govori pripitom ocu da mora hitno do Vesne ispraviti stvari. No, Aljoša je previše popio i zaspe, a kad ujutro ode do Vesne, na stolu pronađe brakorazvodne papire.

 

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od poedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju