Nikad mira u ovome malom mjestu...

Prošao je još jedan tjedan emitiranja popularne serije "Kumovi". Kao i uvijek, Zaglavčani jednostavno ne mogu živjeti mirno te se uvijek događaju neki nesporazumi i zavade. Dok čekate nove nastavke serije, prisjetite se TOP 5 trenutaka koji su obilježili ovaj tjedan!

1. Stanislav traži zaštitu

Stanislav traži 24-satnu policijsku zaštitu. Boji se Stipana, međutim, inspektor baš i nije oduševljen tom idejom. Stanislav tvrdi da je situacija alarmantna!

2. Svađa između Luce i Tomija

Cijela se obitelj okupila na večeri kod Gotovaca. Lara je dovela i Tomija, ali između njega i Luce ubrzo nastane svađa. Luce jednostavno ne može podnijeti što si on previše uzima za pravo u ordinaciji.

 

3. Stanislav ne odustaje! 

Iako se Jadranka ne osjeća dovoljno sposobnom za uključivanje u FAP, Stanislav za to ne želi ni čuti. Predlaže joj da se prijavi sa svojim fritulama, a i sam je spreman u njih uložiti. 

 

4. Proglašenje pobjednika festivala

Prvo mjesto na festivalu osvojila je Anđela! Međutim, kratko je uživala u tituli. Zbog nezgode sa zubom kao pobjednicu ipak su proglasili Jadranku i njezine slasne fritule.

 

5. Stipan odlazi k Stanislavu

Stipan ljutito dolazi k Stanislavu. Razlog je taj što okreće obitelj protiv njega. Stipan mu nudi novac da ode, međutim, Stanislav ga iznenadi jednim potezom. Dovodi se u pitanje vlasništvo imanja Macan. 

 

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju