Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Stipan je nervozan zbog susreta sa Stanislavom i jer saznaje da je preuzeo projekt u Meadow Hillu. Na putu do Zaglava Danica ga smiruje, a on poteže pitanje njih dvoje i njihovog odnosa.

Tomi priopći Šimi da misli ozbiljno s Larom. Ona ga odgovara od veze s Larom, što ga pokoleba, ali i Larino nećkanje. Nervozan zbog cijele situacije, zove Martina i ispriča mu da je prevario Laru.

Janko je u dilemi što učiniti, a Aljoša mu savjetuje da izađe iz svega. No, Janko je odlučan da ostane i izgura stvar do kraja. Aljoša se boji da je opsjednutost poslom samo bijeg od suočavanja s prekidom s Lucom.

Stanislav dođe do ideje da napravi ured u Mirjaninom stanu. Uvjeri i Mirjanu da je to dobra ideja te joj još krene obećavati stan u svojoj vili u Gornjim Zaglavama. Mirjani s druge strane bude malo previše Stanislava u njenome stanu te se ode požaliti Jadranki koja ju upozori na Stanislava, ali stid ju je ispričati joj konkretnu priču s hotelom i cipelom.

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju