Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi nove serije

Kreće svađa Aljoše i Vinka sa Stipanom, no prekida ih policajac Jure, koji uhićuje Stipana i privodi u stanicu po prijavi Zvone Akrapa za fizički i verbalni napad. Ljutiti Aljoša i Vinko ne pomažu Stipanu da ga izbave iz pritvora, već to pokušava srediti Ivka preko odvjetnika i obiteljskog prijatelja Mate Šušnjara.


Luce je u šoku što je razbila Janku nos, a on glumi da je u nesvijesti. Kad tobože dođe sebi, pod svaku cijenu želi s Lucom na piće, kako bi joj objasnio zbog čega je nestao iz hotela, ali ona ga odvodi u ordinaciju, sanira mu nos i odbija komunikaciju s njim, jer mu ne vjeruje.


Zvone je presretan što je njegov najveći neprijatelj u pritvoru, ali nema pojma da njegov sin Martin upravo tajno ljubuje sa Stipanovom starijom unukom Matijom. Pere uhvati Martina da se penje na prozor Matijine sobe, ali joj Matija plati koju kunu za šutnju.
Aljoša odbija ostati kod Macana te s obitelji odlazi u staru i trošnu kuću Gotovac. Vesna i Lara su zgranute interijerom i nikako ne žele ostati u Zaglavama u raspadajućoj kući.


 

Seriju "Kumovi" pratite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju