Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Matija je potresena nakon što joj je Stipan zalupio vrata pred nosom i misli da je se cijela obitelj odrekla. No, Akrapi joj ne daju da potone i Anđela poletno kreće u organizaciju pira, dok Zvone s Martinom priprema odlazak u prošnju k Macanima. Ni Ivki nije drago što je Stipan tako grub prema Matiji te pokuša uvjeriti Matiju da se vrati kući, ali ona ne želi.

Za to vrijeme Jadranka i Vinko nesvjesni su drame između Matije i Stipana jer se Jadranka muči uvjeriti ga da mora piti tablete, što on odbija. Kad se posvađaju, Jadranku tješi Vesna koja je nju i Mirjanu pozvala na druženje koje se pretvori u veselu pijanku na kojoj Jadranki izleti da je priča između Aljoše i Mirjane bila ozbiljnija nego što Vesna misli.

Kad shvate što je učinio Stipan, Jadranka poludi, a Vinko ipak odlučuje popiti tabletu za smirenje i taman dočeka prosca Martina.
Lucu Anđela izbacuje iz garsonijere jer stan treba budućim mladencima, a Janka Stipan, ljutit nakon što je vidio da on petlja s Lucom, traži da mu vrati Miličin auto. Janko ne zna kako to reći Milici, a Luce se useljava u gostionu.

Seriju "Kumovi" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju